Jouw collega's

Waarom kiezen voor Marlux-Stradus?

Wij kunnen veel vertellen over onze open bedrijfscultuur met focus op de toekomst. Maar we laten liever het woord aan je collega’s. Ook zij zijn steeds nieuwsgierig en gebrand op nieuwe, interne kansen en ontwikkelingen. Maak even kennis.

Miek Diepvints
Customer Service Officer

In 2007 ging ik bij Marlux een volledig nieuwe uitdaging aan als Customer Service Officer.

Door de aangename werksfeer en het fijne team waarin ik terecht kwam, voelde ik me snel thuis. Ik deed m’n job met plezier. Na 2 jaar kreeg ik de kans om me verder te verdiepen in het ‘After Sales’ gebeuren en door te groeien tot Customer Service Manager. Gedurende het hele groeitraject werd ik intern en extern goed ondersteund en kreeg ik de juiste coaching.

Vandaag heb ik een job die zo afwisselend is dat elke dag een nieuwe uitdaging is. Dat Marlux en Stradus deel uitmaken van de CRH-Holding, maakt dat we steeds in beweging zijn en dat veel mogelijk is. Ideaal voor gedreven mensen.

Koen Martens
Head Maintenance

In 2003 ben ik gestart als verpakker in de stapelhal. Sindsdien heb ik een mooi groeitraject afgelegd.

Ik kreeg de kans om de nieuwe productielijn mee op te bouwen en operator aan deze lijn te worden. Enkele jaren later kwam ik terecht in het technisch magazijn waar ik verantwoordelijk was voor het beheer en de aankoop van alle technische goederen.
Gaandeweg ben ik steeds meer ondersteuning gaan bieden aan het Hoofd Onderhoud. Ik maakte planningen en stond in voor het informeren en aansturen van het 
onderhoudsteam.  

Dit jaar ben ik doorgegroeid tot Head Maintenance van de site in Heusden-Zolder. Samen met een enthousiast team van een 10-tal gedreven techniekers zet ik me elke dag in om de machines te onderhouden en te verbeteren. 

Gedurende mijn hele loopbaan heb ik regelmatig de mogelijkheid gehad om me bij te scholen en ook binnen het bedrijf kan ik mijn kennis nog elke dag bijschaven. Dat maakt mijn job net zo interessant.

Koen Martens
Dominique Mengal
Plant Manager

Ik begon in 2000 als elektrotechnieker bij Marlux. Dat gaf me de kans om de nieuwe site in Mornimont mee op te starten.

Reuze interessant, want zo kon ik de hele structuur en opbouw volgen en in de andere sites kennis opdoen over technieken in beton en menselijke contacten. In 2001 mocht ik al doorgroeien tot teamleader voor de verdere uitbouw van de onderhoudsafdeling. In 2012 heb ik de functie van verantwoordelijke terrein en kwaliteit opgenomen. Ik stak heel veel op van de samenwerking met de collega’s van de andere sites in onze groep. Dat heeft ertoe geleid om in 2015 Plant Manager te worden in Mornimont.

De manier waarop we in ons team samen leren en de organisatie verder doen groeien, is heerlijk. CRH ondersteunt een continue verbetering met mooie innovaties in product, mens en milieu. In die politiek kan ik me heel goed vinden.

Michiel Verbruggen
Industrieel Elektricien / PLC

Na mijn opleiding startte ik (na een korte tussenstop bij een andere werkgever) in 2010 in de functie van Operator in Tessenderlo.

Tot mijn vreugde kreeg ik in 2013 de kans door te groeien tot Meestergast. Weer 2 jaar later werd ik Storingstechnieker en vanaf 2018 ben ik Industrieel Elektricien / PLC.  In de loop der jaren mocht ik diverse opleidingen volgen waaronder interne transportmiddelen en vooral elektrotechnische en PLC opleidingen. Zo heb ik ontzettend veel bijgeleerd. Ik ben dan ook dolgelukkig met de ontwikkelingskansen die ik hier krijg.

Elke dag brengt wat nieuws en het geeft me veel voldoening om een steentje bij te dragen aan de mooie producten die we afleveren.

Alpha Camara
Heftruckchauffeur

Ik hou van mijn job hier omdat het werk heel gevarieerd is en ik heel wat ervaring kan opdoen.

Celik Yucel
Heftruckchauffeur

Deze job als heftruckchauffeur geeft mij de perfecte afwisseling die mijn gezondheid ten goede komt.

Manuel Cortese
Labomedewerker

Een nieuwe uitdaging elke dag, da’s een extra motivatie elke dag.

Bouslim Bousellam
Heftruckchauffeur

Ik werk hier al bijna 20 jaar. Nog steeds geniet ik van de super leuke collega's en kom ik elke dag werken met veel plezier.

Waldo Aldrovandi
Labomedewerker

In mijn functie heb je elke dag variatie. Altijd weer een andere uitdaging, dat houdt de job boeiend en plezant.

Wouter Mélotte
Sales Manager

Een boeiende steeds veranderende werkomgeving, uitdaging genoeg!

Svea Van De Kerckhove
Customer Service Officer

Of ik even bof! Ik heb een afwisselende toffe job dicht bij huis. Ideaal in combinatie met mijn gezin.

Stéphane Berolo
Warehouse Manager

Het is zo plezierig om te werken met aangename collega’s die altijd bereid zijn om je te helpen.

Rudi Baerts
Teamleader Terrein

Ik zorg dat de klant elke dag zijn goederen perfect ontvangt. Dat is de taart. En het fijne contact met de chauffeurs, dat is de kers op de taart.

Carine Van Der Eecken
Shipping Officer

Na 28 jaar met fijne collega’s ben ik nog even tevreden over mijn job. Elke dag ligt er een nieuwe uitdaging, dat houdt de spanning erin.

Bart Bekkers
Team Leader ZVB

Al meer dan 30 jaar kom ik elke dag werken met een lach. Dat ligt vooral aan de samenwerking met mijn fijne collega’s. Het stimuleert en motiveert.

Yves Gorgoglione
Head Customer Service

Ik put enorme voldoening en jobplezier uit het - samen met onze klanten en ontwerpers – realiseren van een mooi project met onze producten. 

Frank Kszanawski
Head Production

Ik ben hier gestart als heftruckchauffeur in de gezellige sfeer van een familiebedrijf. Nu zijn we deel van de grote CRH-holding, maar de fijne sfeer, die bleef.

Finley Wielemans
Magazijnier

Door de variatie en de vele contacten met mijn collega’s en externen kom ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.